Pagina principală  | Articole  | Întrebări şi răspunsuri  | Contact 
Legături utile
- Google
- Apple
- Microsoft
- Samsung

Pentru gaming de la Logitech: mouseul G302 şi tastatura G910
Logitech a lansat noi echipamente pentru pasionaţii de jocuri pe calculator, respectiv mouseul G302 şi tastatura G910. Produsele au putut fi văzute şi la Dreamhack Masters Bucharest, la care s-au adunat cei mai buni jucători din ţară şi din regiune.

Noul mouse de gaming G302 Daedalus Prime MOBA a fost testat de echipele profesioniste din întreaga lume, precum Team SoloMid, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze şi Invictus Gaming. Muoseul are un sistem exclusiv de tensionare cu arc metalic, cu care se îmbunătăţeşte sensibilitatea click-ului. Forma şi greutatea sunt de asemenea adaptate jucătorilor, iar butoanele stânga-dreapta nu sunt rezistive la apăsare.

Logitech G302 încorporează şi tehnologia de senzor Logitech Delta Zero, ce combină o lentilă exclusivă, iluminare geometrică şi algoritmi care să ofere cea mai acurată tranziţie de la mişcările de mână la acţiunile de pe ecran.

Mouseul are şase butoane programabile, care pot fi programate pentru a realiza orice tip de comandă, de la scurtături până la macro-uri complexe. Gamerii pot obţine rezultate foarte bune cu configurarea prestabilită, sau pot folosi Logitech Gaming Software pentru a aloca butoanelor orice comandă de joc sau macro-uri multi-comandă. Logitech G302 dispune de patru setări DPI ce pot fi accesate imediat.

G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse va fi disponibil în Europa începând cu această lună, la un preţ recomandat de 50 de euro.

Cea mai noua tastatură de gaming din portofoliul Logitech este G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard, care dispune de noi switch-uri mecanice Romer-G exclusive, iluminare RGB inteligentă şi aplicaţia Arx Control. Tastatura va fi disponibilă în România din luna decembrie.

Orion Spark dispune de noi switch-uri exclusive Romer-G, cu un punct de acţionare de 1,5 mm prin care se înregistrează apăsările tastei mai rapid cu până la 25 de de procente faţă de alte switch-uri mecanice de pe piaţă. Durabilitatea lor este îmbunătăţită la 70 de milioane de apăsări de taste.

Iluminarea RGB pentru fiecare tastă a tastaturii Orion Spark poate fi personalizată individual, utilizatorii putând selecta dintr-o paletă de 16,8 milioane de culori. Utilizatorii pot desemna tastele cu culoarea preferată astfel încât să acceseze rapid diferite comenzi sau să stabilească iluminarea în funcţie de fiecare joc în parte. Iluminarea cu LED este centrată în interiorul fiecărui switch şi este controlată de o optică precisă, care asigură că literele inscripţionate pe fiecare tastă sunt iluminate în mod egal.

Arx Control este o nouă aplicaţie dezvoltată de Logitech G care funcţionează cu Logitech Gaming Software şi care oferă o multitudine de informaţii pe dispozitivul mobil: detalii depre inteligenţa in-game, informaţii despre performanţa sistemului sau despre comenzile media. Folosind Arx Control, dezvoltatorii de jocuri SDK pot crea applet-uri personalizate pentru a oferi conţinut unic jocului lor. Dezvoltatori majori precum Valve au dezvoltat deja modele şi caută modalităţi de integrare pentru platforma Steam şi pentru popularele lor jocuri. Tastatura Orion Spark dispune de un dock special ce suportă dispozitivele iOS şi Android, oferind astfel acces uşor la informaţiile Arx Control.

De asemenea, utilizatorii pot personaliza jocul preferat alocând comenzi de joc şi macro-uri celor nouă taste G programabile, ce facilitează acces uşor şi rapid la comenzi complexe. Orion Spark suportă până la 27 de comenzi pe cele trei profile iar setarea lor este uşoară cu ajutorul Logitech Gaming Software. Tastatura include anti-ghosting pentru 113 taste aşa că utilizatorii pot realiza acţiuni complexe fără interferenţe.


Data publicării: 05.11.2014 (913 vizualizări)


comentarii
Abonare newsletter
Nume:
E-mail:


Ştiri financiare
- Bursele europene au închis în creştere (09.04.2020)
- Indicii BVB au închis în teritoriu pozitiv (09.04.2020)
- Wall Street a deschis în creştere (09.04.2020)
- Bursele asiatice au închis în apreciere (09.04.2020)
- Euro s-a depreciat la 4,8278 lei (09.04.2020)
- ROBOR la trei luni a scăzut la 2,54% (09.04.2020)
- Bursele europene au deschis în creştere (09.04.2020)
- Indicii BVB au deschis în apreciere (09.04.2020)
- La mijlocul şedinţei, bursele asiatice erau în teritoriu pozitiv (09.04.2020)
- Wall Street a închis în creştere (09.04.2020)


Copyright ©2011-2024 Pandora Impex SRL.